Διαθέσιμη για τους προγραμματιστές η τέταρτη beta του macOS High Sierra 10.13.4

0
36

Η Apple έκανε διαθέσιμη σήμερα την τέταρτη beta της επικείμενης ενημερωμένης έκδοσης macOS High Sierra 10.13.4 για τους προγραμματιστές .Η νέα macOS High Sierra 10.13.4 beta μπορεί να εγκατασταθεί από το Κέντρο Εφαρμογών της Apple ή μέσω του μηχανισμού ενημέρωσης λογισμικού στο Mac App Store με το σωστό προφίλ εγκατεστημένο.

Το macOS High Sierra 10.13.4 περιλαμβάνει διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις απόδοσης για θέματα που δεν αντιμετωπίστηκαν στο macOS High Sierra 10.13.3.

Η ενημερωμένη έκδοση παρέχει υποστήριξη για ορισμένες λειτουργίες που είναι διαθέσιμες στο iOS 11.3, όπως μηνύματα στο iCloud, το οποίο μεταφορτώνει όλα τα iMessages σας στο σύννεφο. Θα υποστηρίξει επίσης το Business Chat, ένα χαρακτηριστικό που έρχεται όταν το iOS 11.3 και το macOS 10.13.4 κυκλοφορήσουν στο κοινό και περιλαμβάνει βελτιωμένη υποστήριξη για eGPU.

Η ενημέρωση macOS 10.13.4 φέρνει επίσης την ταπετσαρία  που ήταν διαθέσιμη στο iMac Pro, αλλά αντικαθιστά την εφαρμογή «iBooks» με τη νέα μετονομαζόμενη εφαρμογή «Books» και εισάγει μια προειδοποίηση όταν ανοίγει μία εφαρμογή 32-bit  ως μέρος μιας προσπάθειας να καταργηθούν.

Στο μέλλον, η Apple σκοπεύει να καταργήσει σταδιακά τις εφαρμογές Mac 32-bit, όπως και με τις εφαρμογές iOS των 32-bit. Η Apple λέει ότι το MacOS High Sierra είναι η τελευταία έκδοση του macOS που θα υποστηρίζει εφαρμογές 32-bit χωρίς συμβιβασμούς.