Διαθέσιμη για τους προγραμματιστές η δεύτερη beta του iOS 11.3

0
53

Η Apple κυκλοφόρησε για τους προγραμματιστές την δεύτερη  beta της επερχόμενης ενημερωμένης έκδοσης iOS 11.3  δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της πρώτης έκδοσης beta .

Οι εγγεγραμμένοι προγραμματιστές μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψη της beta του iOS 11.3  από το Κέντρο προγραμματιστών της Apple ή over-the-air μόλις εγκατασταθεί το σωστό προφίλ διαμόρφωσης από το Κέντρο Προγραμματιστών.

Το iOS 11.3 είναι μια σημαντική ενημέρωση που εισάγει μια  λίστα με νέα χαρακτηριστικά, όπως τα μηνύματα στο iCloud για την αποθήκευση των iMessages σας  και το ARKit 1.5, μια νέα αναβαθμισμένη έκδοση του ARKit που μπορεί να χαρτογραφήσει ακριβέστερα ακανόνιστες επιφάνειες και να αναγνωρίσει και να τοποθετήσει αντικείμενα σε κάθετες επιφάνειες όπως τοίχους.

Υπάρχουν τέσσερα νέα Animoji στο iPhone X (δράκος, αρκούδα, κρανίο και λιοντάρι) και στην εφαρμογή Υγεία υπάρχει μια νέα λειτουργία αρχείων υγείας που συγκεντρώνει όλα τα ιατρικά σας αρχεία σε ένα εύκολο στη χρήση σημείο πρόσβασης. Τα αρχεία υγείας περιορίζονται στα συμμετέχοντα ιδρύματα.

Οι λειτουργίες AirPlay 2 έχουν εισαχθεί στα iOS 11.3 και tvOS 11.3, επιτρέποντας την αναπαραγωγή ήχου σε πολλές  Apple tv και για το HomeKit, το iOS 11.3 εισάγει επίσημη υποστήριξη για τις επιλογές ελέγχου ταυτότητας του λογισμικού HomeKit.

Άλλα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια νέα ενότητα «Για σένα» στο Apple News, στην οποία εμφανίζονται τα κορυφαία βίντεο της ημέρας, η υποστήριξη για Advanced Mobile Location (AML) για ακριβέστερη θέση κατά την πραγματοποίηση κλήσης έκτακτης ανάγκης σε μια υποστηριζόμενη χώρα, περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μέγεθος της εφαρμογής στις ενημερώσεις πατώντας στο App Store και μια νέα οθόνη και ένα εικονίδιο προστασίας προσωπικών δεδομένων  θα εμφανίζονται όποτε η Apple σας ζητά πληροφορίες. Το iBooks έχει επίσης αφαιρέσει το «i» από το όνομά του, οπότε είναι τώρα «Books» και το App Store τώρα σας επιτρέπει να ταξινομείτε τις κριτικές με τις πιο χρήσιμες, πιο ευνοϊκές, πιο κρίσιμες και πιο πρόσφατες.

Στο μέλλον, η Apple σχεδιάζει να εισαγάγει πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την υγεία της μπαταρίας μιας συσκευής. Η ενημέρωση θα πρέπει να παρέχει πολλά περισσότερα δεδομένα σχετικά με την υγεία των μπαταριών και θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα να μπορεί χρήστης να απενεργοποιεί πλήρως τη λειτουργία διαχείρισης ενέργειας, αν και η Apple δεν συνιστά την απενεργοποίησή της. Οι νέες λειτουργίες θα είναι διαθέσιμες στις Ρυθμίσεις -> Μπαταρία και θα είναι διαθέσιμες για το iPhone 6 και νεότερο.