Διαθέσιμη για τους προγραμματιστές η έκτη beta του iOS 11.3

0
49

Η Apple έκανε το επόμενο βήμα  και αυτή τη φορά που μας έδωσε τη δεύτερη νέα beta μέσα σε μια εβδομάδα. Το iOS 11.3 beta 6 είναι πλέον διαθέσιμο για λήψη για τους προγραμματιστές. Μπορείτε να συνδεθείτε με το Wi-Fi,να ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και να δείτε τι διαθέτει η Apple για σας.

Το iOS 11.3 αναμένεται να φέρει νέα χαρακτηριστικά για την υγεία των μπαταριών, μαζί με τις βελτιώσεις των Animoji και του ARKit και τις συνήθεις ενημερώσεις σταθερότητας και ασφάλειας.

Οι νέες λειτουργίες περιλαμβάνονται σε ένα νέο μενού «Υγεία μπαταρίας», το οποίο βρίσκεται στην καρτέλα «Μπαταρία» στο iOS 11.3. Η σελίδα έχει μόνο δύο πεδία: Μέγιστη χωρητικότητα, η οποία δείχνει το ποσοστό της αρχικής φόρτισης που μπορεί να διατηρήσει η μπαταρία σας. και μέγιστη χωρητικότητα απόδοσης, η οποία σας ενημερώνει εάν η απόδοση του τηλεφώνου σας αυξάνεται λόγω της μπαταρίας.

Σε παλιότερες συσκευές με χειρότερη μπαταρία, το τηλέφωνο θα εμφανίζει μειωμένη Μέγιστη χωρητικότητα, καθώς και λεπτομερή στοιχεία για κάθε επιβράδυνση της απόδοσης λόγω της μειωμένης χωρητικότητας της μπαταρίας.

Εκτός από την υγεία των μπαταριών, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους περισσότερους είναι τα νέα Animoji. Παρόλο που έχουμε συνηθίσει τα νέα  emoji με μια ενημέρωση iOS, αυτή είναι η πρώτη φορά που έχουν κυκλοφορήσει οποιαδήποτε νέα κινούμενα σχέδια. Η Apple φέρνει ένα λιοντάρι, μια αρκούδα, ένας δράκος ή ένα κρανίο, και φέρνει τον συνολικό αριθμό των Animobi που μιμούνται το πρόσωπο μέχρι τα 16.

Επιπλέον, το iOS 11.3 beta φέρνει την νεότερη έκδοση του κιτ επαυξημένης πραγματικότητας της Apple, ARKit 1.5 Εκτός από τις οριζόντιες επιφάνειες, το ARKit θα είναι πλέον σε θέση να αναγνωρίζει και να τοποθετεί αντικείμενα σε επιφάνειες κατακόρυφων επιφανειών, όπως τοίχους και πόρτες. Μπορεί να αναγνωρίσει τη θέση ενός σημείου ή μιας αφίσας, την οποία λέει η Apple ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαδραστικά εκθέματα μουσείων ή για τη ζωή των κινηματογραφικών αφισών. Επιπλέον, η θέα από τη φωτογραφική μηχανή έχει πλέον 50% μεγαλύτερη ανάλυση και αυτόματη εστίαση.