Διαθέσιμη για τους προγραμματιστές η πρώτη beta του iOS 11.4

0
48

 

Η Apple έκανε διαθέσιμη για τους προγραμματιστές την πρώτη  beta της επερχόμενης ενημερωμένης έκδοσης iOS 11.4  λίγο μετά από μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του iOS 11.3.Οι εγγεγραμμένοι προγραμματιστές μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψη της  νέας beta του iOS 11.4  από το Κέντρο Προγραμματιστών της Apple ή  over-the-air μόλις εγκατασταθεί το σωστό προφίλ διαμόρφωσης από το Κέντρο Προγραμματιστών. Φαίνεται ότι υπάρχει ένα σφάλμα που εμποδίζει τη λήψη του beta προφίλ , αλλά πρέπει να αντιμετωπιστεί σύντομα.

Δεν είναι ακόμη σαφές ποιες νέες λειτουργίες θα συμπεριληφθούν στο iOS 11.4 beta εκτός από το νέο πλαίσιο ClassKit και την εφαρμογή Schoolwork που παρουσιάστηκε στην εκδήλωση του Μαρτίου, αλλά περιμένουμε πολλά χαρακτηριστικά που θα προστεθούν στο iOS 11, όπως iCloud Messages και AirPlay 2, που έχει εμφανιστεί σε προηγούμενες betas και στη συνέχεια εξαφανίστηκε πριν από την απελευθέρωση.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν κάποια από αυτές τις λειτουργίες θα εισαχθεί στο iOS 11.4, αλλά θα ενημερώσουμε αυτήν την ανάρτηση μετά τη λήψη της beta και την ανακάλυψη των νέων λειτουργιών.