Διαθέσιμη για τους προγραμματιστές η τέταρτη beta του iOS 11.3

0
41

Η Apple κυκλοφόρησε για τους προγραμματιστές την τέταρτη  beta της επερχόμενης ενημερωμένης έκδοσης iOS 11.3 .Οι εγγεγραμμένοι προγραμματιστές μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψη της beta του iOS 11.3  από το Κέντρο προγραμματιστών της Apple ή over-the-air μόλις εγκατασταθεί το σωστό προφίλ διαμόρφωσης από το Κέντρο Προγραμματιστών.

Το iOS 11.3 είναι μια σημαντική ενημέρωση που εισάγει μια  λίστα με νέα χαρακτηριστικά, όπως τα μηνύματα στο iCloud για την αποθήκευση των iMessages σας  και το ARKit 1.5, μια νέα αναβαθμισμένη έκδοση του ARKit που μπορεί να χαρτογραφήσει ακριβέστερα ακανόνιστες επιφάνειες και να αναγνωρίσει και να τοποθετήσει αντικείμενα σε κάθετες επιφάνειες όπως τοίχους.

Υπάρχουν τέσσερα νέα Animoji στο iPhone X (δράκος, αρκούδα, κρανίο και λιοντάρι) και στην εφαρμογή Υγεία υπάρχει μια νέα λειτουργία αρχείων υγείας που συγκεντρώνει όλα τα ιατρικά σας αρχεία σε ένα εύκολο στη χρήση σημείο πρόσβασης. Τα αρχεία υγείας περιορίζονται στα συμμετέχοντα ιδρύματα.

Από το iOS 11.3 beta 2, η ενημέρωση περιλαμβάνει μια νέα λειτουργία «Υγείας μπαταρίας», η οποία έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους χρήστες iOS περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μπαταρίες τους.Η κατάσταση της μπαταρίας παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με τη μέγιστη χωρητικότητα της μπαταρίας και την ικανότητα κορυφαίας απόδοσης. Παρέχει επίσης έναν τρόπο για τους χρήστες που διαθέτουν μια συσκευή με υποβαθμισμένη μπαταρία να απενεργοποιήσουν τη διαχείριση απόδοσης όλοι μαζί.

Από προεπιλογή, το iOS 11.3 απενεργοποιεί τη διαχείριση απόδοσης στο iPhone και η λειτουργία ενεργοποιείται ξανά μόνο όταν η συσκευή παρουσιάσει απροσδόκητο κλείσιμο.

Οι πρώτες beta του iOS 11.3 και του tvOS 11.3 περιείχαν υποστήριξη για τα χαρακτηριστικά του AirPlay 2, επιτρέποντας την αναπαραγωγή ήχου σε πολλές τηλεοράσεις Apple, αλλά αυτές οι λειτουργίες καταργήθηκαν στα iOS 11.3 και στο tvOS 11.3 beta 3.

Άλλες λειτουργίες στο iOS 11.3 περιλαμβάνουν την ενότητα «Για σένα» στο Apple News που εμφανίζει τα κορυφαία βίντεο της ημέρας, υποστήριξη για την προηγμένη θέση κινητού τηλεφώνου (AML) για ακριβέστερη θέση κατά την πραγματοποίηση κλήσης έκτακτης ανάγκης σε υποστηριζόμενη χώρα, περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μέγεθος  των εφαρμογών , πιστοποίηση λογισμικού για το HomeKit και μια νέα οθόνη προστασίας προσωπικών δεδομένων και ένα εικονίδιο που θα εμφανίζεται κάθε φορά που η Apple σας ζητά πληροφορίες.

Το iBooks έχει επίσης αφαιρέσει το «i» από το όνομά του, οπότε είναι τώρα «Βιβλία» και το App Store τώρα σας επιτρέπει να ταξινομήσετε τις αναθεωρήσεις με την πιο χρήσιμη, πιο ευνοϊκή, πιο κρίσιμη και πιο πρόσφατη, τις πληροφορίες εφαρμογής που αναζητάτε.

Το iOS 11.3 θα κυκλοφορήσει στο κοινό την άνοιξη.