Η Apple δήλωσε ότι ενσωματώνει τα Animojis με το FaceTime στο iOS 12

0
30

Η Apple λέγεται ότι εργάζεται για να φέρει χαρακτήρες Animoji στα επερχόμενα iPads, χάρη στη συμπερίληψη του Face ID, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του Bloomberg. Επιπλέον, η εταιρεία θα φέρει τα Animoji στο FaceTime, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους χρήστες του iOS να χρησιμοποιούν εικονικά emojis στα πρόσωπα όταν πραγματοποιούν κλήσεις FaceTime.

Αυτές οι νέες λειτουργίες είναι μέρος της επερχόμενης έκδοσης iOS με την κωδική ονομασία «Peace». Η έκδοση θα περιλαμβάνει επίσης καθολικές εφαρμογές που λειτουργούν σε iPhones, iPads και Mac. Η ενημέρωση iOS 12 θα φέρει επίσης βελτιώσεις στη λειτουργία Μην Ενοχλήτε και μια ανασχεδιασμένη  εφαρμογή . Είναι ήδη γνωστό ότι η Apple αποφεύγει να εισαγάγει μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά iOS 12 που εστιάζουν κυρίως στην απόδοση και τη σταθερότητα.

Η νέα έκθεση από το Bloomberg επαναβεβαιώνει το γεγονός ότι οι επανασχεδιασμένες οθόνες για iPhone, iPad και CarPlay δεν θα έρθουν το 2018 και οι χρήστες iPad θα πρέπει να περιμένουν έως το 2019 για σημαντικές ενημερώσεις λογισμικού και αλλαγές. Οι καρτέλες iPad θα λάβουν επίσης καρτέλες μέσα σε εφαρμογές που θα σας επιτρέπουν να εκτελείτε πολλά παράθυρα μέσα σε μια ενιαία εφαρμογή και ακόμα και την ικανότητα να τρέχετε παράθυρα από την ίδια εφαρμογή δίπλα-δίπλα.

Η Apple λέγεται επίσης ότι κρατάει πίσω τα χαρακτηριστικά του Apple Pencil. Αυτή η καθυστέρηση οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι η Apple θέλει τους μηχανικούς της να δουλέψουν σε νέα χαρακτηριστικά χωρίς να χρειάζεται να τα δώσει όλα σε μία μόνο ενημέρωση. Η Apple αγωνίζεται για να σταθεροποιήσει τα πολυάριθμα σφάλματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες στην πρόσφατη έκδοση λογισμικού iOS και Mac.