Η Apple κυκλοφόρησε το tvOS 11.3 για τα μοντέλα 4ης και 5ης γενιάς Apple TV

0
18

 

Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα το tvOS 11.3, τη δεύτερη σημαντική ενημέρωση για το λειτουργικό σύστημα tvOS που σχεδιάστηκε για τα μοντέλα της Apple 4ης και 5ης γενιάς.

Το tvOS 11.3 μπορεί να εγκατασταθεί μέσω της εφαρμογής «Ρυθμίσεις» στην Apple TV μεταβαίνοντας στο System -> Software Update. Οι ιδιοκτήτες της Apple TV που έχουν ενεργοποιήσει τις αυτόματες ενημερώσεις λογισμικού θα αναβαθμιστούν αυτόματα στο tvOS 11.3.

Το tvOS 11.3 παρουσιάζει βελτιώσεις απόδοσης και διορθώσεις σφαλμάτων για ζητήματα που ανακαλύφθηκαν μετά την έκδοση του tvOS 11.2.6.

Η ενημερωμένη έκδοση εισάγει βελτιώσεις στην υποστήριξη περιεχομένου, αυτόματη εναλλαγή ρυθμού καρέ στην Apple TV 4ης γενιάς (μια λειτουργία που προστέθηκε στην Apple TV 4K σε προηγούμενη ενημέρωση) και αυτόματη εναλλαγή τρόπου λειτουργίας για τις περιόδους βίντεο AirPlay.

Η εφαρμογή τηλεόρασης, που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν και να παρακολουθούν τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες που συγκεντρώνονται από εφαρμογές ψυχαγωγίας, επεκτείνεται στη Βραζιλία και το Μεξικό.Στη Βραζιλία προστίθεται επίσης η υποστήριξη της Siri στην Apple TV 4K και στην τηλεόραση Apple 4ης γενιάς.

Οι πρώτες εκδόσεις beta του tvOS 11.3 περιείχαν υποστήριξη για το AirPlay 2, επιτρέποντας στην Apple TV να προστεθεί στην εφαρμογή Home ως μέρος της εγκατάστασης του HomeKit και να ενεργοποιήσει τον ήχο πολλαπλών δωματίων σε πολλές τηλεοράσεις της Apple.

Ωστόσο, η λειτουργία AirPlay 2 καταργήθηκε στην τρίτη έκδοση beta του tvOS 11.3, εξαλείφοντας αυτά τα χαρακτηριστικά. Το AirPlay 2 δεν προστέθηκε ξανά κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου beta, οπότε είναι πιθανό ότι η Apple αποθηκεύει τη λειτουργία για μελλοντική ενημέρωση.