Η Apple θα μειώσει τις τιμές στα νέα MacBook Air και σε ένα νέο HomePod

0
37

Η Apple θα κυκλοφορήσει φθηνότερες εκδόσεις τεσσάρων προϊόντων φέτος, συμπεριλαμβανομένου ενός iPad, iPhone, MacBook Air και HomePod, σύμφωνα με μια  έκθεση από την Economic Daily News της Ταϊβάν .

Έχουμε ήδη ακούσει φήμες για πιο προσιτά μοντέλα iPad, iPhone και MacBook Air, αλλά αυτή είναι η πρώτη αναφορά για χαμηλότερη τιμή στο HomePod  της Apple. Ο ομιλητής προβλέπεται να ξεκινήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2018 στην τιμή των $ 150 έως $ 200 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στα $ 349, το τρέχον HomePod είναι πολύ πιο ακριβό από το Amazon Echo και το Google Home που έχουν $ 99 και $ 129 ή λιγότερο αντίστοιχα. Όμως, το HomePod έχει επίσης σημαντικά καλύτερη ποιότητα ήχου από τους έξυπνους βοηθούς αντιπάλους του, σύμφωνα με την Apple που το τοποθετεί ως υψηλής ποιότητας ηχείο .

Ένα HomePod χαμηλότερης τιμής θα ήταν σίγουρα πιο ανταγωνιστικό με το Echo και το Google Home, αλλά είναι ασαφές αν αυτό θα έρθει σε βάρος της ποιότητας ήχου. Μια πιθανότητα είναι ότι η Apple θα κυκλοφορήσει ένα  HomePod mini που θα εξακολουθεί να προσφέρει κορυφαίο ήχο σε σχέση με άλλα φορητά ηχεία στην κατηγορία αυτή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι τιμές είναι εκτιμήσεις, καθώς είναι δύσκολο να φανταστούμε τις πληροφορίες τιμολόγησης της Apple με τους συνεργάτες της στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Από τα τέσσερα προϊόντα, το νέο iPad και το MacBook Air είναι πιο πιθανό να κάνουν το πρώτο ντεμπούτο τους. Η Apple φημολογείται ότι θα παρουσιάσει νέες συσκευές αργότερα αυτό το μήνα, αλλά είναι ασαφές εάν οι ανακοινώσεις θα γίνουν μέσω δελτίου τύπου ή σε εκδήλωση μέσων ενημέρωσης. Εάν υπάρχει μια προγραμματισμένη εκδήλωση, οι προσκλήσεις θα πρέπει σίγουρα να βγουν σύντομα.

Το νέο 6.1 ιντσών iPhone θα πρέπει να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο μαζί με ένα νέο iPhone X και το λεγόμενο iPhone X Plus και το HomePod με χαμηλότερες τιμές θα μπορούσε να παρουσιαστεί στην ίδια εκδήλωση. 

 

Πηγή