Η Apple θα παρουσιάσει το νέο MacBook τον Ιούνιο

0
41

Η Apple είναι απασχολημένη με την προετοιμασία ενός MacBook entry-level που είναι πιθανό να παρουσιαστεί στο WWDC τον Ιούνιο και θα είναι σύμφωνο με την προηγούμενη έκθεση της KGI. Ο αναλυτής ασφαλείας στην έκθεσή του δήλωσε ότι αναμένει ότι οι συνολικές αποστολές των μοντέλων MacBook θα αυξηθούν κατά 10-15% σε ετήσια βάση το 2018.

Η τιμολόγηση του MacBook entry-level φέρεται να κυμαίνεται από $ 799 έως $ 899. Ενώ η νέα αναφορά από την Digitimes, αναφέρει ότι δεν είναι σαφές αν θα είναι μοντέλο MacBook ή MacBook Air . Αλλά θεωρώντας ότι πρόκειται για ένα entry-level μηχάνημα με παρόμοιο μέγεθος 12 ιντσών, είναι πολύ πιθανό ότι θα είναι το MacBook Air.

Η αναφορά του Digitimes δηλώνει ότι η τιμολόγηση θα είναι περισσότερο ή λιγότερο ίδια με αυτή του τρέχοντος MacBook Air, η οποία ξεκινά από 999 δολάρια και θα περιλαμβάνει οθόνη Retina. Η LG θα προμηθεύσει την  οθόνη τον Απρίλιο και θα μπει στη μαζική παραγωγή στα τέλη Μαΐου ή στις αρχές Ιουνίου. Όσον αφορά την παραγωγή, η Quanta Computer ενδέχεται να αποκτήσει το 70% των παραγγελιών και η Foxconn Electronics (Hon Hai Precision Industry) κατά 30%.

Η έκθεση αναφέρει επίσης ότι η Apple θα μεταφέρει πιθανώς τέσσερα εκατομμύρια μονάδες το 2018, κάτι που μοιάζει με ένα δίκαιο μερίδιο σε σχέση με την τιμολόγηση. Επιπλέον, η Apple προετοιμάζει επίσης ενημερωμένα μοντέλα iPad για το δεύτερο τρίμηνο και νέα μοντέλα iPad Pro για το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Δεδομένου ότι πρόκειται για πρόωρες αναφορές και φήμες, δεν υπάρχει τρόπος να πούμε κατά πόσο  αληθεύουν.