Η Google λέει ότι θα αγκαλιάσει το σχέδιο του iPhone X

0
50

Η Google λέγεται ότι σχεδιάζει να πάρει το σχεδιασμό του iPhone X με την επόμενη μεγάλη αναβάθμιση OS και θα είναι επίσης μια πλήρης αναμόρφωση του λογισμικού της σύμφωνα με τις πηγές του Bloomberg. Επιπλέον, η επόμενη σημαντική ενημέρωση θα ενσωματώσει στενά τον βοηθό φωνής της Google, θα βελτιώσει την μπαταρία και θα υποστηρίξει νέα σχέδια, όπως πολλές οθόνες και αναδιπλούμενες οθόνες.

Ο στόχος της Google είναι να προσελκύσει τους  χρήστες iPhone  ώστε να μεταβούν στο λειτουργικό σύστημα Android, και εργάζονται για τη βελτίωση της εμφάνισης και της αίσθησης του λογισμικού. Παρόλο που η Google κυριαρχεί στο χαμηλό τμήμα του τμήματος smartphone μεσαίας κατηγορίας, είναι η ναυαρχίδα και το premium τμήμα που καθυστερεί από την Apple με χρήστες που ξοδεύουν περισσότερα για εφαρμογές και άλλες υπηρεσίες. Γι ‘αυτόν ακριβώς τον λόγο, η Google πιστεύει ότι η  σχεδίαση του σχεδίου iPhone X θα το βοηθήσει.

Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε πραγματικά να βλέπουμε τηλέφωνα Android με μια εγκοπή στην κορυφή των οθονών, ώστε να ταιριάζουν σε κάμερες και άλλους αισθητήρες. Αυτό, ωστόσο, θα έχει υποστήριξη για νέα χαρακτηριστικά τα οποία θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους χρήστες Android να συμβαδίζουν με παρόμοια τεχνολογία της Apple. Ωστόσο, είναι απίθανο ότι η Google θα μπορούσε να λύσει στην πραγματικότητα τις χρονοβόρες εκδόσεις ενημέρωσης λογισμικού που κάνουν τα δισεκατομμύρια των τηλεφώνων Android να εκθέτουν θέματα ασφαλείας και να τους κρατούν πίσω από την άποψη της τελευταίας καινοτομίας.

Δεδομένου ότι η Google είναι απλώς προμηθευτής του Android OS, δεν μπορούν όλα τα τηλέφωνα να ενσωματώσουν την εγκοπή, στην πραγματικότητα, η Samsung μάλιστα χλεύαζε την Apple όταν κυκλοφόρησε το iPhone X  το Νοέμβριο. Επί του παρόντος, είναι το μόνο τηλέφωνο στην αγορά που έχει μια εγκοπή στην κορυφή της οθόνης. Εάν  πρέπει να πιστέψουμε τις φήμες, τότε η Huawei P20 θα είναι πρώτο στη λίστα.