Κυκλοφόρησε από την Apple το macOS High Sierra 10.13.4

0
42

 

Η Apple κυκλοφόρησε το macOS High Sierra 10.13.4, την τέταρτη μεγάλη ενημέρωση για το λειτουργικό σύστημα MacOS High Sierra που διατίθεται για τους Mac της Apple. Το macOS High Sierra 10.13.4 μπορεί να εγκατασταθεί απευθείας από το Mac App Store ή μέσω της λειτουργίας Software Update στο Mac App Store σε όλους τους συμβατούς Mac που εκτελούν ήδη MacOS High Sierra.

Το macOS High Sierra 10.13.4 εισάγει διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις απόδοσης για θέματα που έχουν ανακαλυφθεί από την κυκλοφορία του macOS High Sierra 10.13.3. Η ενημερωμένη έκδοση προσφέρει υποστήριξη για το Business Chat, το οποίο θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε με επιχειρήσεις όπως η Wells Fargo και η Lowe στην εφαρμογή Messages και περιλαμβάνει επίσημη υποστήριξη για εξωτερικές κάρτες γραφικών (eGPU)

Η ενημερωμένη έκδοση εισάγει επίσης την ταπετσαρία  που ήταν διαθέσιμη στο παρελθόν μόνο στο iMac Pro και εισάγει μια προειδοποίηση κατά το άνοιγμα μιας εφαρμογής 32-bit ως μέρος μιας προσπάθειας για την  κατάργηση των εφαρμογών 32-bit.

Στο μέλλον, η Apple σκοπεύει να καταργήσει σταδιακά τις εφαρμογές Mac 32-bit, όπως και με τις εφαρμογές iOS των 32-bit. Η Apple λέει ότι το MacOS High Sierra είναι η τελευταία έκδοση του macOS που θα υποστηρίζει εφαρμογές 32-bit «χωρίς συμβιβασμούς».