Κυκλοφόρησε η δεύτερη beta του tvOS 11.3

0
35

Η Apple κυκλοφόρησε τη δεύτερη beta της επερχόμενης ενημέρωσης του tvOS 11.3 για τους προγραμματιστές , δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της πρώτης beta.

Σχεδιασμένο για τα μοντέλα Apple TV  τέταρτης και πέμπτης γενιάς, η beta των προγραμματιστών του tvOS 11.3 μπορεί να εγκατασταθεί στην Apple TV μέσω ενός προφίλ που έχει εγκατασταθεί χρησιμοποιώντας το Xcode και το Apple Configurator.

Η ενημέρωση του tvOS 11.3 εισάγει υποστήριξη για το AirPlay 2, επιτρέποντας στην Apple TV να προστεθεί στην εφαρμογή Home ως μέρος της εγκατάστασης του HomeKit.

Με το AirPlay 2, μπορείτε να παίξετε ένα τραγούδι σε πολλαπλές τηλεοράσεις Apple σε διαφορετικούς χώρους και όταν το AirPlay 2 κυκλοφορήσει επίσημα, η ίδια λειτουργικότητα θα επεκταθεί και σε άλλες συσκευές AirPlay 2 όπως τα ηχεία συμβατά με το HomePod και το AirPlay 2.

Άλλες νέες δυνατότητες στο tvOS 11.3 περιλαμβάνουν βελτιώσεις στην υποστήριξη περιεχομένου, αυτόματη εναλλαγή ρυθμού καρέ στην τηλεόραση Apple 4ης γενιάς και αυτόματη εναλλαγή τρόπου λειτουργίας για περιόδους βίντεο AirPlay.