Κυκλοφόρησε η πέμπτη beta προγραμματιστών για το tvOS 11.3

0
26

Ημέρα κυκλοφορίας των  beta εκδόσεων σήμερα για την Apple και τώρα είναι διαθέσιμη για τους προγραμματιστές η πέμπτη beta  του tvOS 11.3 .

Σχεδιασμένη για τα μοντέλα Apple TV της τέταρτης και πέμπτης γενιάς, η νέα beta προγραμματιστών του tvOS 11.3 μπορεί να μεταφορτωθεί στην Apple TV μέσω ενός προφίλ που έχει εγκατασταθεί χρησιμοποιώντας το Xcode.

Οι πρώτες ενημερώσεις του tvOS 11.3 εισήγαγαν την υποστήριξη του AirPlay 2, επιτρέποντας στην Apple TV να προστεθεί στην εφαρμογή Home ως μέρος της εγκατάστασης του HomeKit και επιτρέποντας σε πολλαπλές τηλεοράσεις Apple σε ξεχωριστούς χώρους να μπορούν παίξουν το ίδιο τραγούδι, αλλά αυτή η λειτουργία αφαιρέθηκε στο tvOS 11.3 beta 3.

Δεν είναι ακόμα σαφές εάν η Apple σχεδιάζει να επαναπροσθέσει τις δυνατότητες του AirPlay 2 , αλλά είναι μια πιθανότητα επειδή υπάρχουν ακόμα αρκετά betas.

Άλλες νέες δυνατότητες στο tvOS 11.3 περιλαμβάνουν βελτιώσεις στην υποστήριξη περιεχομένου, αυτόματη εναλλαγή ρυθμού καρέ στην τηλεόραση Apple 4ης γενιάς (μια λειτουργία που προστέθηκε στο Apple TV 4K σε προηγούμενη ενημέρωση TVOS) και αυτόματη εναλλαγή τρόπου λειτουργίας για τις περιόδους βίντεο AirPlay.