Νέα έκθεση αναφέρει ότι το νέο iPad θα παρουσιαστεί στο WWDC τον Ιούνιο

0
5

Έχουμε ήδη ακούσει φήμες για ένα iPad Pro 10,5 ιντσών με λεπτότερα πλαίσια και χωρίς το Home Button, οπότε η Apple θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη 11 ιντσών χωρίς να Αυξήσει το φυσικό μέγεθος του ίδιου του tablet. Μία  κινέζικη έκθεση, αναφέρει ότι το iPad Pro 11 ιντσών και ένα ενημερωμένο iPad Pro 12,9 ιντσών είναι πιθανόν να παρουσιαστούν στο ετήσιο συνέδριο της Apple για τους  Προγραμματιστές τον Ιούνιο.Και τα δύο νέα iPad Pro μοντέλα αναμένεται να διαθέτουν Face ID και ταχύτερους επεξεργαστές οκτώ πυρήνων της Apple A11X. Δεν είναι σαφές εάν τα tablet θα έχουν εγκοπές για το σύστημα TrueDepth ή μια λεπτότερη, ομοιόμορφη κορυφαία στεφάνη που εξακολουθεί να έχει αρκετό χώρο για να φιλοξενήσει την τεχνολογία της κάμερας και των αισθητήρων που ενεργοποιεί την αναγνώριση προσώπου.

Η έκθεση, επικαλούμενη πηγή, προσθέτει ότι η Apple δεν έχει σχεδιάσει νέα μοντέλα iPhone για το πρώτο εξάμηνο του 2018, μειώνοντας τις ελπίδες για ανανέωση του iPhone SE. Τα πρώτα νέα μοντέλα του έτους θα είναι πιθανώς το iPhone X2, το iPhone X2 Plus και το iPhone από αλουμίνιο 6,1 ιντσών με Face ID .

Ο αναλυτής της KGI Securities Ming-Chi Kuo είχε ήδη αμφισβητήσει τις φήμες σχετικά με τη δεύτερη γενιά του iPhone SE . Είπε ότι η Apple θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη  των μοντέλων που μοιάζουν με το iPhone X και αναμένεται να κυκλοφορήσουν κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Το σημερινό iPhone SE μοιάζει πολύ με το iPhone 5s, συμπεριλαμβανομένης μιας μικρότερης οθόνης τεσσάρων ιντσών, που προτιμάται από ένα σύνολο χρηστών. Η συσκευή τροφοδοτείται από το chip A9 της Apple, όπως το iPhone 6s και το iPhone 6s Plus, διαθέτει 2GB μνήμης RAM, οπίσθια κάμερα 12 megapixel, υποδοχή ακουστικών 3,5 mm και Touch ID.

Η Apple δεν έχει αναβαθμίσει πλήρως το iPhone SE από τότε που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2016, αλλά διπλασίασε τις διαθέσιμες χωρητικότητες αποθήκευσης σε 64GB και 128GB τον περασμένο Μάρτιο. Έριξε επίσης την τιμή  της συσκευής στα $ 349 τον περασμένο Σεπτέμβριο.