Πώς να αντικαταστήσετε τη Siri με την Βοηθό του Google στο iPhone

0
30

 

Η Google Assistant είναι ένας προσωπικός βοηθός φωνής που αναπτύχθηκε αρχικά για συσκευές Android και θεωρείται αναβάθμιση του Google Now.Η βοηθός είναι τώρα διαθέσιμη για iOS και αυτό είναι μια καλή είδηση για εκείνους που δεν είναι υπέρ της  βοηθού της Apple, Siri.

Παρόλο που ο Βοηθός μπορεί να προσπελαστεί εύκολα μέσω της προβολής Σήμερα, δεν είναι τόσο εύκολο όπως όταν  πιέζετε και κρατάτε πατημένο το Home Button, το οποίο ενεργοποιεί τη Siri. Όπως συμβαίνει πάντοτε, αν έχετε συσκευή με  jailbrake, μπορείτε εύκολα να αντικαταστήσετε τη Siri με το Google Assistant.Χρησιμοποιώντας ένα δημοφιλές tweak το γνωστό ως Activator, μπορείτε εύκολα να κάνετε το  Google Assistant τον προεπιλεγμένο φωνητικό σας βοηθό. Τούτου λεχθέντος, δεν μπορείτε να συγκρίνετε τη βοηθό της Google με th Siri, δεδομένου ότι είναι απλώς μια εφαρμογή και δεν έχει πρόσβαση σε λειτουργίες του συστήματος ακριβώς όπως  κάνει η Siri.

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Google Assistant αντί για τη Siri στο iPhone σας, δείτε παρακάτω πως να τα κάνετε :

Βήμα 1: Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Google Assistant από το App Store καθώς και το Activator από την Cydia.

Βήμα 2: Ανοίξτε την εφαρμογή Activator από την Αρχική οθόνη.

Βήμα 3:Πατήστε το Anywhere

Βήμα 4: Στην ενότητα Home Button, πατήστε στο «Long Hold«.

Βήμα 5: Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα «User Applications» και πατήστε στο Assistant για να την επιλέξετε. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί  δίπλα του και επιλέξτε ‘Open App Immediately‘.

Βήμα 6: Πηγαίνετε πίσω στην οθόνη Anywhere και αυτή τη φορά ανοίξτε το Short Hold. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Ενέργειες συστήματος και επιλέξτε Να κάνει τίποτα. και αυτή τη φορά ανοίξτε το Short Hold. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα System Actions  και επιλέξτε το Do Nothing.

 

Βήμα 7: Τώρα ανοίξτε τις Ρυθμίσεις της συσκευής  για να απενεργοποιήσετε πλήρως το Siri.

Αυτό ήταν.Τώρα όταν πατάτε και κρατάτε πατημένο το Home Button, θα ανοίγει το Google Assistant αντί για τη Siri.