Πώς να επιλέξετε ποιός μπορεί να βλέπει την κατάσταση σας στο WhatsApp

0
18

Ακολουθώντας τα βήματα του Snapchat και πολλών άλλων εφαρμογών , το WhatsApp πρόσθεσε ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται Status (κατάσταση) και μοιάζει αρκετά με τις ιστορίες του Snapchat. Με το Status  μπορείτε να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο με όλες τις επαφές σας, η οποία διαρκεί έως και 24 ώρες πριν εξαφανιστούν αυτόματα.

Ενώ αυτό είναι ένα συναρπαστικό χαρακτηριστικό, ένα σημαντικό μειονέκτημα είναι το ζήτημα της ιδιωτικής ζωής. Αν μοιράζεστε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο μέσω του Status , όλοι που βρίσκονται στις επαφές σας μπορούν να το δουν. Ευτυχώς, το WhatsApp παρέχει μια επιλογή για τον περιορισμό των ατόμων που μπορούν να δουν την κατάστασή σας.

Αν ανησυχείτε για το απόρρητό σας κατά τη χρήση του Status, μπορείτε να επιλέξετε τις επαφές που μπορούν να το δουν.

Πώς να ορίσετε την κατάσταση απορρήτου στο Status του  WhatsApp

Βήμα 1: Ανοίξτε το WhatsApp στο iPhone σας.

Βήμα 2: Μεταβείτε στην καρτέλα Ρυθμίσεις.

Βήμα 3: Πατήστε στο Λογαριασμό σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε Απόρρητο.

Βήμα 4: Πατήστε  στην επιλογή Status ( κατάσταση).

Βήμα 5: Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ποιος μπορεί να δει την κατάστασή σας στο WhatsApp. Από προεπιλογή, έχει οριστεί σε «Οι επαφές μου», πράγμα που σημαίνει ότι όλες οι επαφές σας μπορούν να δουν την κατάστασή σας. Μπορείτε να αλλάξετε αυτήν τη ρύθμιση για να επιλέξετε τις επαφές που μπορούν να δουν την κατάσταση σας στο WhatsApp.

 

Από τώρα και στο εξής, κάθε φορά που μοιράζεστε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο μέσω του Status, θα είναι ορατό μόνο από τις επαφές που επιλέξατε. Εάν οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου, μπορείτε να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα όπως παραπάνω και να κάνετε τις απαιτούμενες αλλαγές.

Σχετικές αναρτήσεις: