Πρόγραμμα δωρεάν επισκευής iPhone 7 από την Apple με προβλήματα συνδεσιμότητας

0
30

Η Apple επιβεβαίωσε ότι ένα «μικρό ποσοστό» συσκευών  iPhone 7 επηρεάζεται από ένα σφάλμα που εμποδίζει το τηλέφωνο να συνδεθεί σε ένα  δίκτυο κινητής, αλλά εμφανίζει την ένδειξη «Καμία υπηρεσία» στη γραμμή κατάστασης. Συνήθως, αυτό συμβαίνει όταν το iPhone απενεργοποιήσει τη λειτουργία πτήσης και δεν μπορεί να συνδεθεί ξανά στο δίκτυο. Η εταιρεία λέει ότι το πρόβλημα οφείλεται  σε ένα προβληματικό στοιχείο της μητρικής πλακέτας και θα προσφέρει δωρεάν επισκευές σε πελάτες που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί. Οι  συσκευές που έχουν πρόβλημα, σύμφωνα με την Apple, πρέπει να είναι ενός συγκεκριμένου αριθμού μοντέλου, ανάλογα με την περιοχή που οι πελάτες αγόρασαν τις συσκευές τους. Η εταιρεία λέει ότι αυτές οι συσκευές κατασκευάστηκαν μεταξύ Σεπτεμβρίου 2016 και Φεβρουαρίου 2018 και πωλήθηκαν στην Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, το Μακάο και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Apple αναφέρει επίσης ότι μπορεί να απαιτήσει από τον πελάτη να επιδιορθώσει το  iPhone του αν έχει κάποιο πρόβλημα όπως μια ραγισμένη οθόνη,  πριν περάσει από το δωρεάν πρόγραμμα Επισκευής υπηρεσιών.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους αριθμούς μοντέλων του iPhone 7 που καλύπτονται από αυτό το πρόγραμμα:

Κίνα: Model Number A1660 / A1780
Η.Π.Α. (συμπεριλαμβάνονται το Πουέρτο Ρίκο και οι Παρθένοι Νήσοι), Χονγκ Κονγκ: Model Number A1660
Ιαπωνία: Model Number A1779

Τέλος, τα iPhones που είναι κατάλληλα για αυτό το πρόγραμμα πρέπει να έχουν αγοραστεί το λιγότερο δύο χρόνια πριν. Εάν ένας πελάτης έχει ήδη πληρώσει για αυτή την επισκευή, μπορεί να λάβει αποζημίωση για το κόστος επισκευής.