Πρόβλημα με τις εισερχόμενες κλήσεις στο iPhone X

0
39

Μερικοί χρήστες του iPhone X διαμαρτύρονται στην κοινότητα υποστήριξης της Apple, στο Twitter και στο Reddit για ένα σφάλμα που προκαλεί καθυστέρηση στις εισερχόμενες κλήσεις. Ο μικρός αριθμός συσκευών iPhone X που επηρεάζονται δεν ενεργοποιούν την οθόνη σε σύντομο χρονικό διάστημα κατά τη λήψη μιας κλήσης παρά το κουδούνισμα.

Εκατοντάδες χρήστες iPhone X αντιμετωπίζουν τώρα το ζήτημα που προέκυψε , η επαναφορά με hard reset δεν βοηθά . Με την οθόνη να μην ανάβει για ένα σύντομο χρονικό διάστημα 10 δευτερολέπτων, εμποδίζει τους χρήστες να πατήσουν το κουμπί αποδοχής ή παραίτησης, με αποτέλεσμα να χάνουν τις  κλήσεις. Είναι επίσης γνωστό ότι το ζήτημα άρχισε να παρουσιάζεται  μετά την κυκλοφορία του X τον Νοέμβριο. Η πιο πρόσφατη ενημέρωση στο iOS 11.2.5 δεν φαίνεται ότι διόρθωσε το πρόβλημα και φαίνεται ότι  επηρεάζει το iPhone X με τις εκδόσεις ios τουλάχιστον στο iOS 11.2.

Ωστόσο, η Apple απάντησε λέγοντας ότι εξετάζει το ζήτημα. Έτσι μπορούμε να περιμένουμε μια ενημέρωση σύντομα. Η εταιρεία πιθανόν συλλέγει δεδομένα χρηστών από πελάτες που έχουν το πρόβλημα, ώστε να μπορεί να αναγνωρίσει τί είναι αυτό που το προκαλεί .