Το ‟iPhone X Plus” θα έχει ανάλυση 1242 x 2688,και θα μπορούσε να έρθει με διπλή κάρτα SIM

0
20

Η Apple το 2018 θα κυκλοφορήσει τρία νέα iPhones, σύμφωνα με μια έκθεση του Bloomberg. Οι τρεις συσκευές, όπως έχουμε ήδη ακούσει, θα είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του iPhone X, «το μεγαλύτερο iPhone ποτέ» με μέγεθος οθόνης κοντά στα 6,5 ίντσες και ένα τρίτο λιγότερο ακριβό μοντέλο.

Η Apple λέγεται ότι στοχεύει να προσφέρει «ένα μοντέλο για όλους» για να αναζωπυρώσει τις πωλήσεις iPhone μετά από τις πωλήσεις iPhone X που ήρθε σε χαμηλότερες προσδοκίες από τον αναλυτή το τελευταίο τρίμηνο.

Η έκθεση του Bloomberg επιβεβαιώνει τις λεπτομέρειες που ακούσαμε από τον αναλυτή της KGI Securities Ming-Chi Kuo, ο οποίος συχνά μοιράζεται ακριβή εικόνα για τα σχέδια της Apple.Ο Kuo έχει πει εδώ και μήνες ότι η Apple εργάζεται σε ένα iPhone OLED της δεύτερης γενιάς 5,8 ιντσών, ένα μεγαλύτερο OLED iPhone 6,5 ιντσών που μπορεί να θεωρηθεί ως ένα ‟iPhone X Plus” και ένα iPhone 6,1 ιντσών χαμηλότερου κόστους με οθόνη LCD.

Ενώ το iPhone 6,1 ιντσών θα διαθέτει χαμηλότερη τιμή, ο Kuo (και τώρα η Bloomberg) λέει ότι και οι τρεις συσκευές θα διαθέτουν Face ID. Οι τρεις συσκευές θα διαθέτουν επίσης οθόνες από άκρη σε άκρη, με εξαίρεση μια εγκοπή στο μπροστινό μέρος κάθε συσκευής που θα φιλοξενήσει το σύστημα κάμερας TrueDepth.

Οι δύο συσκευές υψηλότερης κατηγορίας θα χρησιμοποιούν επεξεργαστές A12 και θα διαθέτουν άκρες από ανοξείδωτο χάλυβα και τουλάχιστον ένα μοντέλο θα μπορούσε να είναι διαθέσιμο σε χρυσό, ένα χρώμα που λέγεται ότι σκέφτεται να προσθέσει η Apple . Όσο για το μοντέλο χαμηλότερου κόστους, θα διαθέτει άκρα αλουμινίου για να μειώσει το κόστος. Όπως και τα δύο μοντέλα υψηλότερης κατηγορίας, θα διαθέτει γυάλινη πλάτη για ασύρματη φόρτιση.

Για το μεγαλύτερο μοντέλο iPhone, η Apple λέγεται ότι σκέφτεται να εφαρμόσει ένα χαρακτηριστικό διπλής SIM , αλλά το Bloomberg λέει ότι δεν είναι ακόμα σαφές εάν η εταιρεία θα εφαρμόσει το χαρακτηριστικό.

Το μεγαλύτερο iPhone της Apple, το οποίο θα είναι 6,5 ίντσες, έχει κωδικό με το όνομα «D33.» Σύμφωνα με το Bloomberg, ορισμένα πρωτότυπα αυτής της συσκευής διαθέτουν ανάλυση οθόνης 1242 x 2688.Ο Kuo έχει πει προηγουμένως ότι η συσκευή θα διαθέτει 480 έως 500 εικονοστοιχεία ανά ίντσα, παρόμοια με το νέο μοντέλο των 5,8 ιντσών με κωδική ονομασία «D32».

Η πρώτη μας ματιά στο πως θα μπορούσε να είναι η οθόνη για το μεγαλύτερο iPhone 6.5 ιντσών της Apple διέρρευσε το Σαββατοκύριακο, που φέρεται ότι προέρχεται από ένα εργοστάσιο LG Display στο Βιετνάμ. Η Apple φημολογείται ότι θα προμηθεύεται οθόνες για το μεγαλύτερο iPhone 6.5 ιντσών από την LG, οπότε η διαρροή είναι δυνητικά ακριβής.

Όπως μπορείτε να περιμένετε, το στοιχείο της οθόνης και ο ψηφιοποιητής μοιάζει πολύ με μια οθόνη iPhone X, μόνο που είναι μεγαλύτερη. Η εγκοπή στην κορυφή για την κάμερα TrueDepth είναι ορατή.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η Apple διενεργεί ήδη δοκιμές παραγωγής με προμηθευτές και έτσι θα μπορούσαμε να αρχίσουμε να βλέπουμε  μερικές διαρροές στο εγγύς μέλλον.