Το iPhone X της επόμενης γενιάς θα έχει λεπτότερο σχεδιασμό και στα μοντέλα του 2019 δεν θα υπάρχει η εγκοπή

0
38

Το iPhone X της επόμενης γενιάς θα έχει μικρότερη εγκοπή για το σύστημα κάμερας TrueDepth, ενώ τα μελλοντικά μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν το 2019 ή αργότερα δεν θα έχουν καμία εγκοπή, σύμφωνα με την ET News της Κορέας.

Η έκθεση επαναλαμβάνει τα ευρέως φημολογούμενα σχέδια της Apple να κυκλοφορήσουν τρία νέα μοντέλα iPhone  φέτος, συμπεριλαμβανομένης της δεύτερης γενιάς 5.8-ιντσών iPhone X, το μεγαλύτερο 6.5 ιντσών έκδοση dubbed iPhone X Plus, και ένα μοντέλο μεσαίας κλίμακας 6,1 ιντσών με το designo tradeoffs όπως μια οθόνη LCD για να επιτευχθεί χαμηλότερη τιμή.

Το ενδιαφέρον κομμάτι είναι ότι και τα τρία μοντέλα iPhone λέγεται ότι θα διαθέτουν πιο αδύνατα πλαίσια και μικρότερες εγκοπές:

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει δύο μοντέλα με οθόνη OLED και ένα μοντέλο με οθόνη LCD . Ακούγεται ότι τα μοντέλα OLED θα είναι διαθέσιμα με οθόνη 5,85 ιντσών και οθόνη 6,46 ιντσών ενώ ένα μοντέλο LCD θα είναι διαθέσιμο μόνο με οθόνη 6,04 ιντσών. Και τα τρία αυτά μοντέλα θα έχουν λειτουργία αναγνώρισης προσώπου και ακούγεται ότι θα υπάρξει λεπτότερη σχεδίαση και μικρότερη εγκοπή.

Μια ανώνυμη πηγή της βιομηχανίας πρόσθεσε ότι η Apple αποφάσισε να αφαιρέσει την εγκοπή «από τα μοντέλα του 2019», υποδηλώνοντας ότι το iPhone X της τρίτης γενιάς θα μπορούσε να είναι το πρώτο μοντέλο με πραγματικά σχεδιασμό πλήρους οθόνης.

«Η Apple αποφάσισε να απαλλαγεί από το σχεδιασμό των εγκοπών ξεκινώντας από τα μοντέλα του 2019 και έχει συζητήσεις με τις σχετικές εταιρείες», δήλωσε ένας εκπρόσωπος μιας βιομηχανίας. «Φαίνεται ότι η Apple σχεδιάζει να εφαρμόσει πλήρη οθόνη που θα είναι πιο πλήρης στα νέα iPhones της.»

Η έκθεση ισχυρίζεται ότι κάθε iPhone θα έχει αναγνωριστικό προσώπου, αλλά δεν είναι σαφές πώς η Apple θα καταφέρει να τοποθετήσει τους απαιτούμενους αισθητήρες TrueDepth στο μπροστινό μέρος των συσκευών χωρίς εγκοπή. Η έκθεση υποθέτει ότι η Apple θα μπορούσε να κάνει οπές στην ίδια την οθόνη ή να χρησιμοποιήσει την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πολυστρωματική τεχνολογία Black Matrix.

Οι αναλυτές της Barclays έχουν προβλέψει επίσης ότι το τρίο των νέων μοντέλων iPhone που θα κυκλοφορήσει το 2018 θα μπορούσε να έχει μικρότερες εγκοπές. Η ET News είπε προηγουμένως ότι η Apple διερευνούσε τρόπους να συνδυάσει μια ενότητα αναγνώρισης προσώπου με μια μονάδα κάμερας.

Η Apple είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αφαιρέσει την εγκοπή στο iPhone X  , αλλά όπως συμβαίνει με κάθε αναφορά της εφοδιαστικής αλυσίδας, το χρονοδιάγραμμα της κίνησης αυτής είναι αβέβαιο.

 

 

Πηγή