Το παιχνίδι Alto’s Odyssey θα κυκλοφορήσει 22 Φεβρουαρίου

0
28

Ο προγραμματιστής παιχνιδιών του iOS Snowman ανακοίνωσε σήμερα ότι το «Alto’s Odyssey» θα κυκλοφορήσει στο iOS και στο tvOS App Stores την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου. Με την επιβεβαίωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας, η Apple ανακοίνωσε σήμερα μια νέα κάρτα στο iOS App Store, σημειώνοντας το λανσάρισμα με αποσπάσματα μιας συνέντευξης από τους προγραμματιστές του παιχνιδιού . Το παιχνίδι ήταν αρχικά να κάνει το ντεμπούτο του το καλοκαίρι του 2017 αλλά  καθυστέρησε επειδή «παίρνει περισσότερο χρόνο για να οικοδομήσουμε τα πράγματα σωστά«.

Το Alto’s Odyssey είναι μια συνέχεια του αρχικού παιχνιδιού «Alto’s Adventure» του 2015 και θα παρουσιάσει μερικά νέα κομμάτια παιχνιδιού στον ατελείωτο τύπο δρομέων από το πρώτο παιχνίδι, όπως το άλμα στο τοίχο, την αναπήδηση μπαλονιών και πολλά άλλα. Οι χαρακτήρες μπορούν να ξεκλειδωθούν και ο καθένας θα έχει τις δικές του ικανότητες και οι παίκτες θα μπορούν να χαλαρώσουν λίγο με ένα «Zen Mode» που αφαιρεί όλα τα νομίσματα, τα power ups και τα αποτελέσματα για να επικεντρωθούν στην εξερεύνηση.

Αντί για μια χιονισμένη τοποθεσία, το Alto’s Odyssey λαμβάνει χώρα σε μια έρημο . Οι παίκτες θα μπορούν να σταματήσουν το παιχνίδι και να τραβήξουν φωτογραφίες από τα ταξίδια τους μέσα από την έρημο και να τις μοιραστούν online με τους φίλους και την οικογένειά τους.

Το Alto’s Odyssey είναι μια καθολική εφαρμογή iOS και υποστηρίζει τα iPhone, iPad και Apple TV, συγχρονίζοντας την πρόοδο σε όλες τις συσκευές. Το παιχνίδι είναι έτοιμο για προ-παραγγελία σήμερα πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας του στις 22 Φεβρουαρίου, στην  τιμή των $ 4.99 «χωρίς διαφημίσεις ή με αγορές εντός εφαρμογής».