Το YouTube για το iOS φέρνει την λειτουργία Dark Mode

0
23

Το YouTube προσθέτει ένα νέο σκοτεινό θέμα στην εφαρμογή του για το iOS , η οποία κυκλοφορεί σήμερα στους χρήστες του iOS.

Το νέο θέμα, μόλις γίνει  διαθέσιμο, μπορεί να ενεργοποιηθεί πατώντας στο εικονίδιο του λογαριασμού σας, επιλέγοντας ρυθμίσεις και επιλέγοντας «σκοτεινό θέμα» για να το ενεργοποιήσετε. Το σκοτεινό θέμα θα αναστρέψει πολλά από τα χρώματα του YouTube AI, αντικαθιστώντας το παραδοσιακό λευκό φόντο με ένα μαύρο φόντο.

Το YouTube εισήγαγε μια κρυφή λειτουργία σκοτεινού τρόπου λειτουργίας για την επιφάνεια εργασίας που ξεκίνησε πέρυσι και από τότε η λειτουργία ήταν μία από τις πιο απαιτητικές για τις εφαρμογές για κινητά.

Το σκοτεινό θέμα για κινητές συσκευές έχει δοκιμαστεί τους τελευταίους μήνες και έχει προηγουμένως διατεθεί σε μικρό αριθμό χρηστών του YouTube.

Ενδέχεται να μην εμφανιστεί αμέσως το νέο σκούρο θέμα ως επιλογή, αλλά θα πρέπει να κυκλοφορήσει σε όλους τους χρήστες του iOS κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το YouTube λέει επίσης ότι το σκοτάδι θέμα θα έρθει στο Android αργότερα.